Löpning

På Tynningö finns det goda möjligheter att löpträna, även om det på sina håll kan vara en utmaning med alla backar. 

Dels finns det ju den den vanliga rundan på vägarna (Tynningövägen och Tynningösundsvägen) runt Maren, men det finns 4 rundor som till stor del håller till på utmärkta stigar i den härliga naturen. Dessa kan du läsa mer om på denna länk. 

Varje år hålls dessutom Tynningöloppet i mitten av juli, en folkfest för alla åldrar och ambitioner. 


Tynningöloppet

Tynningöloppet hålls varje år en lördag förmiddag i mitten av juli. Spring, jogga, gå eller bara heja på! Eller varför inte hjälpa till som funktionär?

Lilla Tynningöloppet går i en några hundra meter lång slinga på IP. Den körs med två starter 10:30 resp. 10:40. Alla barn som genomför loppet får medalj.

Stora Tynningöloppet kan man välja på 1 eller 2 varv, dvs 3,4 eller 6,8 km. Start 11:00. Start och mål på Tynningö IP. Nummerlappar hämtas 9:30-10:30. 

Alla anmälda barn under 10 år som genomför får medalj. Övriga deltagare får diplom om man anger det vid anmälan.

Medlemskap i TIF krävs inte för deltagande, bjud in dina vänner till ön för en härlig dag!  

Anmälan öppnas senast ett par veckor innan eventet går av stapeln och stängs 15:00 dagen innan. För Lilla Tynningöloppet krävs ingen föranmälan, det är bara att dyka upp.

För anmälan till Stora Tynningöloppet, 1 eller 2 varv, se anmälningslänkar till höger. Anmälning kan också göras under "Anmälan" högst upp på sidan. Du behöver vara registrerad i vårt system för att kunna deltaga, men om du inte vill vara medlem i TIF så väljer du ingen medlemsavgift endast aktivitetsbokning, se bild:

Det går också att registrera sig separat först på länken här, även för er som inte skall vara medlemmar i TIF.

Tänk på att det inte går att anmäla någon annan än den som är inloggad, dvs du behöver logga in för vart och ett av dina familjemedlemmar för att kunna anmäla. 

Ingen anmälan på plats! 

Varmt välkomna! 

Självklart tar vi inga motorfordon till IP! 

Stora Tynningöloppets bansträckning

Här kan du ladda ner sträckningen med detaljer.